„Vrtko“ u „Čarobnoj Šumi“!

„Vrtko“ je zajednički projekt Europske rukometne federacije (EHF) i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) kojem je namjena poboljšati fizičku aktivnost djece te približiti rukometnu igru djeci vrtićkog uzrasta.

Uz dječji vrtić “Cvrčak” i “Suhopolje” naša „Čarobna šuma“ postala je dio “Vrtko” priče. Naši mališani su s nestrpljenjem čekali prvi trening i bili njime oduševljeni.

Tjelesno vježbanje djece predškolske dobi smatramo izuzetno važnim zbog pravilnog rasta i razvoja djece, njihovog ukupnog zdravlja, ali i psihofizičkog razvoja. Pravilnim tjelesnim vježbanjem djetetu omogućujemo normalan motorički razvoj, zadovoljavamo djetetovu potrebu za kretanjem i igrom utječemo na dijete tako da mu pokažemo kako je tjelesno vježbanje važno i potrebno te da ono nastavi s tjelesnom aktivnošću i u starijoj dobi. Svjesni činjenice da se u današnje “digitalno vrijeme” djeca sve manje kreću, objeručke smo prihvatili poziv na sudjelovanje u ovom projektu te zahvaljujemo ŽRK-u 1234 Virovitica što nas je odabrao kao partnere. Tko zna, možda zajedno stvaramo nove generacije uspješnih sportaša!

Logo 2

Dječji vrtić "Čarobna šuma"

Vinogradska 6

33404 Špišić Bukovica

Telefon:

033 / 898 - 7465

095 / 334 - 0402

E-mail:

dvcarobnasumaspb@gmail.com