posjet doktorice

🦷 Posjet doktorice dentalne medicine

 

Važno je brinuti se za svoje zubiće! Kako bismo osigurali zdrav osmijeh za naše mališane, ovog smo mjeseca imali posebnu gošću – na Dan oralnog zdravlja posjetila nas je i doktorica dentalne medicine Anđelka Mađerčić. Naši mali istraživači su uživali u poučnom i zanimljivom susretu s njom. Kroz interaktivne igre i priče, učili smo kako pravilno četkati zube, zašto je važno redovito posjećivati zubara te kako se brinuti za oralno zdravlje.

Doktorica je koristila razne vizuale i demonstracije kako bi djeca bolje razumjela važnost pravilne oralne higijene. Kroz ovo iskustvo, naši mališani su stekli nove spoznaje i postali svjesniji važnosti očuvanja zdravlja zubića. Njihova radoznalost i entuzijazam bili su zarazni, a susret s doktoricom ostavio je trajan utisak na njihovu svijest o brizi za zube.

Učili smo kako pravilno četkati zube i zašto je važno redovito posjećivati zubara. Svatko je uz njenu pomoć imao priliku pravilno očetkati model zubi koje je donijela za primjer te su u tome svi uživali i mogli pokazati što su zapamtili od onoga što im je doktorica pažljivo pokazala i objasnila.. Bio je to poučan i zanimljiv susret. Dogovorili smo i skorašnji posjet zubnoj ambulanti te se ovom prilikom i zahvaljujemo doktorici na svom vremenu i ugodnoj suradnji.

Logo 2

Dječji vrtić "Čarobna šuma"

Vinogradska 6

33404 Špišić Bukovica

Telefon:

033 / 898 - 7465

095 / 334 - 0402

E-mail:

dvcarobnasumaspb@gmail.com