VESELI OŽUJAK U SOVICAMA

Dobrodošli u mjesec ožujak – mjesec koji donosi toplije vrijeme, cvjetanje prirode i radostan duh proljeća! U našoj skupini Sovice, pripremili smo mnogo zabave i učenja tijekom ovog mjeseca.

 

Djeca su s oduševljenjem sudjelovala u izradi buketića od papira kako bi obilježili Dan žena, uživajući u procesu rezanja, oblikovanja i lijepljenja papira te biranju boja i oblika koji su izražavali njihovu kreativnost i poštovanje prema posebnim ženama u njihovim životima.

 

Krenuli smo s proljetnim aktivnostima! Promatrali smo kako biljke rastu i učili o važnosti brige za okoliš. Organizirali smo nekoliko šetnji kako bismo istraživali bogatstva prirode koje nam proljeće donosi. Naša mala istraživačka ekipa s oduševljenjem je promatrala procvjetale biljke u našem okruženju. 🌸

Jedna od naših omiljenih aktivnosti bilo je izrađivanje vjenčića od cvijeća! 🌼 Sakupili smo raznovrsno cvijeće i pažljivo stvorili prekrasne vjenčiće. 🌷 Dječja maštovitost je bila neograničena, a svaki vjenčić bio je jedinstveno remek-djelo naših malih umjetnika.

 

🐰 Uskrs je pred vratima, a u skupini „Sovice“ pripremamo se za veliku čaroliju! Slikamo jaja, izrađujemo ukrase i učimo o tradicijama diljem svijeta. Naše kreativne radionice bile su prepune smijeha, radosti i divljenja prema vlastitim stvaralačkim djelima. Svaka čestitka nosila je posebnu priču, obogaćenu dječjom maštovitošću i ljubavlju.

Ukrašavanje uskršnjih jaja također je bio poseban doživljaj! Svako jaje postalo je platno na kojem su izražavali svoju jedinstvenu kreativnost.

Ne propustite pogledati galeriju naših umjetničkih djela! 🐰 🐣

 

Vaša skupina Sovice i odgojiteljice 😊

Logo 2

Dječji vrtić "Čarobna šuma"

Vinogradska 6

33404 Špišić Bukovica

Telefon:

033 / 898 - 7465

095 / 334 - 0402

E-mail:

dvcarobnasumaspb@gmail.com