„Sovice“ sudjelovale na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije

Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Virovitica ove godine bila je domaćin tradicionalnog 20. Olimpijskog festivala dječjih vrtića na kojem su sudjelovali i naši mali olimpijci! 😊

Uzbuđenje radi natjecanja se osjetilo već i prije samog polaska. S nestrpljenjem smo dočekali autobus i upustili se u pravu malu avanturu.

Rame uz rame s mališanima iz drugih dječjih vrtića, naše „Sovice“ hrabro su se natjecale u pet disciplina: skok u dalj, bacanje loptice, trčanje na 50 metara, trčanje štafete i Vrtko – rukometni poligon.

Kući smo se vratili sa zlatnim medaljama za Vrtko (djevojčice i dječaci koji su se natjecali: B.C., M.P., S.P., L.S, M.M. i  I.K., T.J., L.P., I.K., N.T.). Srebro su osvojile djevojčice u trčanju štafete (E.A., N.J., K.K i M.N.), a brončanu medalju u trčanju na 50 metara osvojila je M.P.. Izrazito smo ponosni na sve naše mališane koji su se marljivo pripremali za ovo hvalevrijedno natjecanje pod motom „I ja ću biti olimpijac!“

Sve to ne bi bilo moguće bez podrške naših odgojiteljica Marije i Tee , kao i trenerice Tihane kojoj smo neizmjerno zahvalni na trudu koji ulaže u treninge sa „Sovicama“.

Zahvaljujemo se i svim roditeljima koji su nam dali podršku sa tribina! Hvala na povjerenju koje nam ukazujete!

Logo 2

Dječji vrtić "Čarobna šuma"

Vinogradska 6

33404 Špišić Bukovica

Telefon:

033 / 898 - 7465

095 / 334 - 0402

E-mail:

dvcarobnasumaspb@gmail.com