Tjedan zdravlja i Dan planeta Zemlje

U veselom svijetu dječjeg vrtića, svaki dan je prilika za učenje, igru i otkrivanje novih stvari. Međutim, ovaj mjesec imamo posebno istaknute događaje u kalendaru našeg vrtića – to je Tjedan zdravlja i Dan planeta Zemlje. Ovaj spoj aktivnosti potiče naše male istraživače da se upuste u avanturu zdravog života i očuvanja naše predivne planete.

U našem vrtiću, svaki kutak je ispunjen radošću i znanjem. Tijekom Tjedna zdravlja, naša djeca su pozvana da istraže raznolikost voća i povrća te da upoznaju važnost uravnotežene prehrane. Kroz igru, kreativne radionice i interaktivne priče, djeca uče o tome kako hraniti svoje tijelo zdravim namirnicama koje ih čine snažnima i sretnima.

Ali to nije sve! Dok istražujemo tajne zdravog života, također slavimo Dan planeta Zemlje. Naši maleni ekolozi uče o važnosti očuvanja prirode kroz igru, recikliranje i sadnju biljaka. Od malih koraka u recikliranju otpada do istraživanja biljnog svijeta u našem dvorištu, djeca se upuštaju u avanturu brige o našem dragocjenom planetu.

Kroz sve ove aktivnosti, naš vrtić postaje mjesto gdje se osnažuje ljubav prema sebi, drugima i našem okolišu. Svaka mala gesta, svaki osmijeh i svaki novi komad znanja čini naš svijet boljim mjestom.

Tjedan zdravlja i Dan planeta Zemlje u našem vrtiću ne samo da obogaćuju naše male istraživače znanjem, već ih i potiču da postanu promicatelji zdravlja i zaštitnici naše planete. Učimo, rastemo i slavimo zajedno, gradeći svijet u kojem će naša djeca jednog dana zasjati poput zvijezda.

 

Kako smo provodili naše aktivnosti, pogledajte u galeriji fotografija.

Veseli pozdrav svima šalju Ježići s odgojiteljicama Katarinom i Majom!

Logo 2

Dječji vrtić "Čarobna šuma"

Vinogradska 6

33404 Špišić Bukovica

Telefon:

033 / 898 - 7465

095 / 334 - 0402

E-mail:

dvcarobnasumaspb@gmail.com